Ombyggnation pågår!

Som ni märker håller vi just nu på att göra om hemsidan och vi är ännu inte klara med alla detaljer men det går fortfarande bra att beställa och handla precis som vanligt.

Internationell frakt.

Vi har fått flera frågor om vi kan skicka beställningar till andra länder och hittills har vi inte haft den möjligheten men tack vara omorganiseringen vi gjorde tidigare så kan vi nu ta emot beställningar från hela välden.

Vi erbjuder fri internationell frakt vid köp över €29.90, annars kostar internationell frakt €5.90. Inom Sverige kostar frakten som tidigare €3,49 med fri frakt om du handlar för mer än €9,90

Vi tar inte något ansvar för att våra klistermärken är lagliga i alla länder utan det är upp till dig som kund att hålla koll på vilka lagar som gäller i just ditt land.

Stöd kamratgruppen!

backamartin

Ett nätverk till stöd för nationalister som behöver hjälp har nu startats och här nedan kan ni läsa hur dom beskriver sig själva på Facebook.

Ge ditt bidrag nu!
SWISH: 0764069604
PAYPAL: paypal.me/backamartin

”INSAMLING FÖR ÖVERKLAGAN!

Kamratgruppen är ett nyskapat nätverk i syfte att samordna hjälp till nationalister i nöd. Vi tar oss nu an vår första uppgift, att hjälpa en mångårig nationell aktivist genom insamlingen #BACKAMARTIN

Martin är en av de fem nationalister som angreps av ett 20-tal vänsterextremister i Malmö den 8 mars 2014.

Angriparnas kompisar ute på landets tidningsredaktioner har skrikit sig hesa med lögner om hur nationalister överfallit och försökt mörda fredliga feminister på väg hem från en ”kvinnofridsdemonstration”.

Hovrätten slog nyligen fast att det aldrig var fråga om någon ”nazistattack”, utan att det gått till så som nationalisterna berättat – de blev angripna och försvarade sig.

Trots detta dömdes nu Martin mot sitt nekande för grov misshandel till ett 3-årigt fängelsestraff samt 400 000 i skadestånd.

Bevisningen som hovrätten dömde Martin på grundar sig enbart på en löst kopplad indiciekedja. Insatta i fallet bedömer att det finns en god möjlighet att få saken prövad i en högre instans – där man förhoppningsvis kräver någon form av teknisk bevisning innan man dömer ut mångåriga fängelsestraff.

Kamratgruppen startar därför idag en insamling med målsättningen att samla in 25 000 kr för att möjliggöra att ny bevisning som talar till Martins fördel kan tas fram i samband med överklagandet av hovrättens dom.

Visa solidaritet med Martin och hjälp honom med överklagandet!

SWISH: 0764069604
PAYPAL: paypal.me/backamartin

Alla bidrag räknas, stora som små.

Vi räknar med ditt stöd!”